1
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda - FK Mladost Lučani

FOTO: Starsport

ZVEZDA SMANJUJE IGRAČKI KADAR: Talentovani fudbaler na dvojnoj registraciji!

Objavljeno: 09.08.24 u 18:59

Zvezda je odlučila da ga pusti da igra fudbal u nešto slabijem timu!

Uroš Kabić je poslat u Čukarički, Viktor Radojević je prešao u TSC, a Crvena zvezda je našla rešenje za Uroša Sremčevića kako bi rasteretila igrački kadar. Mladi napadač, koji se našao u senci Šerifa Endijajea i Bruna Duartea, prebačen je u Grafičar koristeći pravilo dvojne registracije, kako saznaje Mozzart Sport.

U konkurenciji talentovanih napadača iz Senegala i Brazila, Sremčević nije uspeo da se nametne, pa je rukovodstvo Crvene zvezde odlučilo da mu pruži priliku u redovima Grafičara. Tamo će mladi centarfor imati šansu da igra u Prvoj ligi Srbije, održava kontinuitet i stiče neophodne minute. Istovremeno, biće na oku trenera Vladana Milojevića, sa mogućnošću da se priključi prvom timu šampiona Srbije kada se za to ukaže prilika.

Podsećamo, Sremčević je stigao u Crvenu zvezdu iz Mladosti Lučani za 2.000.000 evra. Tokom prve sezone, zabeležio je minute u osam prvenstvenih i jednoj kup utakmici, a ozbiljniju šansu dobio je tek krajem prvenstva, kada je u plej-ofu postigao golove protiv Napretka. Ipak, zbog jake konkurencije, njegov status u timu je postao neizvestan na početku tekuće sezone.

Plan za Sremčevićevu pozajmicu postojao je i ranije, u slučaju dolaska Mihajla Cvetkovića, ali kako je sudbina ofanzivca Čukaričkog još uvek neizvesna, Crvena zvezda je odlučila da se osigura sa dovoljno napadača za sve tri takmičarske fronte, te registruje Sremčevića za Grafičar.

U prvoligašu će za poziciju centarfora Sremčević imati konkurenciju u Babakaru Embupu, Veljku Mladenoviću, Šedraku Čarlsu, Mihajlu Spasojeviću, Milenku Mijatoviću i Nikši Delibašiću. Očekuje se da će mladi napadač iskoristiti ovu priliku za dalji napredak i eventualni povratak u prvi tim Crvene zvezde.

2
0
1 Komentara
  1. sramota, Sremcevic je vrlo talentovan igrac ali u nasoj zemlji jako su losi treneri, ne znaju da rade , skola fudbala je ocajna kada ne izbaci vrhunskog igraca poslednjih godina, spanska skola dominira u evropi i svetu, Djukic i Jokanovic su njihova skola ali ne mogu da rade u Srbiji od fudbalskog olosa koji je sistem nametnuo, Terziceva kriminalna grupa podrzana od Zvezde unistava zdrav razum

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter