0
Olimpijske igre Pariz 2024
vaterpolo reprezentacija Srbije, Aleksandar Vučić

FOTO: VSS, Printscreen/Instagram

VUČIĆ ČESTITAO VATERPOLISTIMA: „Bravo, delfini, idemo na zlato!“ (FOTO)

Objavljeno: 09.08.24 u 16:11

Veliki uspeh su napravili naši vaterpolisti, a podrška je stigla i od predsednika Vučića!

Reprezentacija Srbije ostvarila je izvanredan uspeh pobedom nad reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država sa 10:6 u polufinalu olimpijskog turnira, čime su se plasirali u svoje treće uzastopno finale na Olimpijskim igrama u Parizu.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, odmah je uputio čestitke našim vaterpolistima na njihovoj sjajnoj igri i istorijskom uspehu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Hvala vam na veličanstvenoj pobedi za našu Srbiju. Pokazali ste potpunu dominaciju do poslednje sekunde i vrhunski šampionski duh. Bravo, delfini. Idemo na zlato. Živela Srbija! – napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

Srbija će u finalu igrati protiv boljeg iz duela između Mađarske i Hrvatske, u potrazi za još jednim zlatom. Ovo je treće uzastopno finale za našu reprezentaciju, što dodatno potvrđuje njihov status među vodećim svetskim silama u vaterpolu.

Svi ljubitelji sporta u Srbiji sa nestrpljenjem iščekuju finalnu utakmicu, nadajući se novoj zlatnoj medalji koja će još jednom potvrditi dominaciju srpskog vaterpola na svetskoj sceni.

0
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter