0
Olimpijske igre Pariz 2024
Serbia v Greece International Basketball Friendly

FOTO: Starsport

SVET ODUŠEVLJEN SRBIJOM: Čestitke košarkaških legendi se nižu, ali jedan se posebno izdvaja – Nazvaću sina Nikola Bogdanović!

Objavljeno: 09.08.24 u 10:50

Orlovi pokazali kako se igra sa Drim-timom.

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu od ekipe Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 95:91.

Odigrali su naši momci meč za pamćenje. Vodili tokom cele utakmice protiv favorizovanog rivala, ali su Ameri uz pomoć sudija uspeli da se u samom finišu vrate u život, a potom i pobede hrabre Orlove.

Pozotivne reakcije i komentari stižu sa svih strana, a neka od dobro poznatih košarkaških imena su veoma oduševljena Orlovima.

Legendarni Manu Đinobili hvalio je Orlove.

– Kakva utakmica! Čestitke Srbija na umalo perfektnoj utakmici. Bilo je ovo napeto polufinale. Moje srce i dalje kuca neverovatno brzo, i ne mogu da se pomerim sa kauča – istakao je Đinobili.

Pau Gasol gledao je meč uživo u dvorani…

Neverovatna utakmica! Čestitke selekciji SAD-a na prolasku u finale, ali i Srbiji koja je prikazala neverovatnu igru i treba da bude ponosna – istakao je Gasol.

Ipak, jedan komentar toko meča posebno je bio hit, a reč je o komentaru nekadašnjeg NBA košarkaša, Evana Tarnera.

Ako Srbija pobedi, daću svom prvom sinu ime Nikola Bogdanović Tarner – napisao je Tarner tokom utakmice.

20
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter