4
Košarka
Mitar Bošnjaković

Mitar Bosnjakovic KSS Kosrkaski Savez Srbije reprezentacija U18 FIBA Evropsko prvenstvo, finale Srbija - Spanija 30.7.2023.Nis, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SPREMAN ZA EPIZODU U PARTIZANU: Mitar Bošnjaković se zvanično oprostio od Reala! (FOTO)

Objavljeno: 09.08.24 u 22:46

Saradnja sa Željkom Obradovićem će mu sigurno mnogo značiti!

Prema nedavnim izveštajima u domaćim medijima, Partizan je izrazio interesovanje za Mitra Bošnjakovića i započeo pregovore s njim. Ubrzo su se pojavile informacije da je dogovor postignut, a sam Bošnjaković se oprostio od Real Madrida, što je dodatno potvrdilo da je transfer u Partizan pred realizacijom.

 

Mitar Bošnjaković, rođen 2006. godine u Novom Sadu, sa 15 godina se preselio u Španiju, gde je započeo svoju fudbalsku karijeru u Real Madridu. Tokom dve godine bio je član drugog tima ovog španskog giganta, a sada je odlučio da se vrati u Srbiju i postane deo Partizana.

Na svom Instagram profilu, Bošnjaković je podelio oproštajnu poruku od Reala, čime je označio kraj svog španskog poglavlja i najavio novi početak u beogradskom klubu.

– Bilo je to fantastično putovanje puno neverovatnih životnih iskustava koje ću sa ponosom nositi kao najlepši i najdragoceniji ornament. Posebna je čast biti ‘izabran’ i nositi grb najboljeg kluba na svetu. Želim da iskoristim ovu priliku da se od srca zahvalim celom Real Madridu za sve što su učinili za mene tokom ovih godina, a učinili su mnogo.

– Želim da zahvalim svim svojim saigračima, trenerima, fizioterapeutima, lekarima, upravi kluba i celom timu Real Madrida koji su mi pomogli da postanem, pre svega, bolja osoba i da se formiram kao košarkaš.  Prijateljstva i drugarstvo koje sam ovde stvorio nemaju cenu i nezaboravna su za ceo život. Nastavljam svoj životni put sa torbom punom lepih uspomena i neverovatnih iskustava, sa nadom da će se naši putevi ponovo ukrstiti u budućnosti i da ću opet imati čast i privilegiju da nosim grb Real Madrida.

6
0
4 Komentara
  1. Aman, znam da je danas svako novinar, ali makar pročitajte vest pre nego je objavite… Napisali ste da je dečko FUDBALER, i da ide kod Željka Obradovića koji je stoga jelte FUDBALSKI TRENER…

    3
    0
    Odgovori
    • Ma nee, dobro su oni napisali, decko je ekstremni talenat, otisao je u FK Real Madrid, sad dolazi u KK Partizan, vjerovatno ce ako se ne nametne otici u odbojkase, rukometase ili pak vaterpoliste…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter