0
Olimpijske igre Pariz 2024
srbija francuska 256504 (1)

FOTO: STARSRPOT

RASPORED SRPSKIH SPORTISTA NA OI ZA PETAK: Novi susret Srbije i Amerike u borbi za finale, pratimo još i kajak, tekvondo i rvanje!

Objavljeno: 09.08.24 u 09:16

iSrbi, srećno!

Pred nama je pretposlednji dan Olimpijskih igara, a srpske sportiste očekuju nove borbe za medalju. 

Događanja započinju u 11:20 časova, kada na stazu izlaze srpski kajakaši. U disciplini dvojac bez kormilara, Marko Novaković i Marko Dragosavljević, kao i Anđelo Džombeta i Vladimir Torubarov, boriće se za plasman.

Odmah nakon njih, u 11:24 časova, tekvondista Stefan Takov će u osmini finala kategorije do 80 kilograma odmeriti snage sa Fajsalom Savadogom iz Burkine Faso.

Oko podneva, u rvanju očekujemo nastup Hetika Cabolova, koji će se suprotstaviti Imanu Mahdaviju iz tima izbeglica. U isto vreme, Aleksandra Perišić će se u tekvondou, u kategoriji do 67 kilograma, suočiti s Ozodom Sobirjonovom iz Uzbekistana.

Dan završavamo sa našim vaterpolistima, koji u polufinalu turnira igraju protiv Sjedinjenih Američkih Država. Pobednik ovog meča osiguraće plasman u finale i borbu za olimpijsku medalju.

RASPORED SRPSKIH SPORTISTA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA ZA PETAK, 9. AVGUST

11.20: KAJAK (muškarci), dvojac bez kormilara, 500m, polufinale: Marko Novaković i Marko Dragosavljević, Anđelo Džombeta i Vladimir Torubarov

11.24: TEKVONDO (muškarci), kategorija -80kg, osmina finala: Stefan Takov – Fajsal Savadogo

oko 12.00: RVANJE, fristajl, kategorija -74kg, osmina finala: Hetik Cabolov – Iman Mahdavi

12.00: TEKVONDO (žene), kategorija -67kg: Aleksandra Perišić – Ozoda Sobirjonova

14.35: VATERPOLO, polufinale: Srbija – SAD

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter