1
Olimpijske igre Pariz 2024
košarkaška reprezentacija Srbije

FOTO: Starsport

PEŠIĆ DONEO NEOČEKIVANU ODLUKU: Otkazan trening košarkaša Srbije pred meč za bronzu, poznat i razlog!

Objavljeno: 09.08.24 u 17:23

Srbija će sutra u 11 časova igrati meč protiv Nemačke za novu medalju naše zemlje u Parizu!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, odlučio je da otkaže današnji trening kako bi dao svojim igračima potreban odmor nakon iscrpljujućeg polufinalnog duela protiv Sjedinjenih Američkih Država.

Nakon sinoćnjeg meča, u kojem su Orlovi pokazali izuzetnu borbenost i bili blizu da nadmaše jedan od najtalentovanijih timova u istoriji košarke, među igračima i stručnim štabom ostao je osećaj žaljenja što nisu uspeli da zabeleže pobedu. Ipak, prikazana igra donela je ponos celom timu i navijačima.

Zbog velikog fizičkog i psihičkog napora tokom utakmice, selektor Pešić je procenio da je najbolje da igrači dobiju slobodan dan kako bi obnovili energiju i bili spremni za sutrašnju utakmicu za bronzanu medalju protiv Nemačke, koja se igra u 11 sati.

Ova odluka dolazi kao deo strategije da se igrači odmore i osveže za poslednji izazov na turniru, sa ciljem da se iz Pariza vrate sa odličjem. Igrači će iskoristiti slobodno vreme za regeneraciju i pripremu kako bi u meč za treće mesto ušli maksimalno spremni i motivisani da osvoje medalju.

32
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter