0
Olimpijske igre Pariz 2024
Hetik Cabolov

Khetag Nikolayevich Tsabolov, Ketag Cabolov, Rvanje, svetsko prvenstvo 18.9.2023 foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Srbija potpuno iznenada dobila šansu za novu medalju!

Objavljeno: 09.08.24 u 20:11

Cabolov je usled spleta okolnosti uspeo da izbori mesto u respasažu!

Srpski rvač Hetik Cabolov ima priliku da se bori za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu u kategoriji do 74 kilograma. Nakon što ga je Japanac Daiči Takatami eliminisao u četvrtfinalu, Cabolov će pokušati da kroz repasaž osvoji medalju.

Takatami se plasirao u finale pobedom nad Amerikancem Kajlom Dejkom rezultatom 20:12, što je Cabolovu otvorilo vrata za borbu za bronzu. Da bi osvojio medalju, Cabolov mora pobediti u dva meča u repasažu.

Prvi protivnik Cabolova biće Kubanac Geandri Garson Kabaljero, a zatim će se suočiti sa Amerikancem Dejkom. Repasaž počinje u subotu od 11 časova ujutru.

Cabolov je odlučan da iskoristi ovu priliku i osvoji bronzanu medalju za Srbiju. Njegova priprema i fokus na predstojeće mečeve biće ključni za ostvarenje tog cilja. Srpski navijači s nestrpljenjem očekuju njegov nastup i nadaju se još jednom olimpijskom uspehu za svoju zemlju.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter