0
Domaći fudbal

David Petrovic (R) and Sava Petrov (C) react during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Radnicki Nis and Partizan at stadium Cair on December 11, 2023 in Nis, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NASTAVLJA SE MUČENJE KRUŠEVLJANA: Radnički preokretom do tri boda protiv Napretka! (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.24 u 22:59

Napredak nastavio loš niz iz kraja prošle sezone.

Fudbaleri Radničkog iz Niša ostvarili su pobedu rezultatom 3:1 protiv Napretka iz Kruševca u četvrtom kolu Super lige Srbije, u utakmici odigranoj u Leskovcu.

U meču koji je bio označen kao srpski „El Klasiko“, Nišlije su dominirale i zasluženo slavile na terenu koji im je privremeno domaći.

Iako su gosti prvi došli do prednosti, zahvaljujući golu Nikole Karaklajića već u sedmom minutu, Radnički je brzo odgovorio. Radivoj Bosić je poravnao rezultat u 27. minutu, nakon asistencije Jovana Nišića.

Pred sam kraj prvog poluvremena, Bosić je preuzeo ulogu asistenta, omogućivši Vanji Iliću da preokrene rezultat u korist Nišlija, koji su na odmor otišli s minimalnom prednošću.

U drugom delu utakmice, Radnički je nastavio s ofanzivnom igrom, što je urodilo plodom u 68. minutu, kada je Nišić postigao treći gol i potvrdio pobedu svog tima.

Ova pobeda dolazi kao odličan odgovor ekipe Nikole Drinčića nakon teškog poraza od Radničkog iz Kragujevca. Nakon četiri kola, Radnički iz Niša ima šest osvojenih bodova, dok Napredak ostaje na dva boda.

Standings provided by Sofascore

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter