0
Fudbal
Dani Olmo

FOTO: X/@SEFutbol

DANI OLMO I ZVANIČNO U BARSI: Dinamu ozbiljan novac! (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.24 u 23:11

Veliko pojačanje za klub iz Katalonije!

Saga o njegovom povratku u klub gde je započeo fudbalsku karijeru konačno je završena, a nakon višegodišnjeg iščekivanja, stigao je nazad u Barselonu.

Presrećan sam što sam ponovo kod kuće – izjavio je prilikom zvanične promocije.

Dani Olmo je dugo bio pod prismotrom Barselone, a pravi trenutak za povratak dogodio se nakon Evropskog prvenstva, gde je bivši igrač Lajpciga dokazao svoj kvalitet, čime je potvrdio da je spreman za povratak među Katalonce.

S osmehom na licu i u društvu predsednika Barselone, Đoana Laporte, Olmo je potpisao ugovor u prostorijama kluba, čime je obezbedio nastavak karijere u Barseloni.

Pored Barselone, od ovog transfera će profitirati i Lajpcig, kao i zagrebački Dinamo.

Lajpcig će, prema informacijama španskih medija, inkasirati 60 miliona evra od prodaje Olma, dok će Dinamo, zahvaljujući klauzuli o 20% udela u sledećem transferu, dobiti oko 6,2miliona evra.

Ugovor sa Barselonom uključuje i zaštitnu klauzulu, prema kojoj će svaki potencijalni kupac morati da izdvoji 500 miliona evra ukoliko bude želeo da pre vremena raskine saradnju sa Olmom.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter