0
Domaći fudbal
FK Čukarički

FOTO: Starsport

ČUKARIČKI JEDVA SRUŠIO OFK BEOGRAD: Penal u 96. minutu presudio Romantičarima u Zaječaru! (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.24 u 20:43

Golom Docića u dubokoj nadoknadi Čukarički savladao OFK Beograd!

U uzbudljivom susretu 4. kola Superlige Srbije, fudbaleri Čukaričkog odneli su pobedu nad OFK Beogradom rezultatom 2:1. Meč je odigran u Zaječaru, a pobedonosni gol postignut je u dramatičnom finišu, u šestom minutu sudijske nadoknade, sa bele tačke.

Defanzivac OFK Beograda, Vujadinović, skrivio je penal nakon što je sapleo protivničkog igrača dok je bio na zemlji. Sudija Trifković isprva nije nameravao da proveri situaciju, ali je nakon sugestije iz VAR sobe ipak odlučio da pogleda snimak. Nakon pregleda, penal je dosuđen u korist ekipe sa Banovog Brda.

Siguran izvođač penala bio je kapiten Čukaričkog, Docić, koji je ovim golom doneo svom timu treću pobedu u četvrtoj utakmici ove sezone. Čukarički je ovom pobedom, makar privremeno, zasjeo na prvo mesto tabele pre preostalih mečeva u okviru ove runde.

Ekipa Sime Krunića doživela je prvi poraz u sezoni nakon dve pobede i remija u Novom Pazaru. Domaći tim ima razloga za žaljenje, jer su i oni imali priliku da izjednače iz penala u 48. minutu, ali je Aleksandar Kahvić promašio. Ipak, Kahvić je uspeo da se iskupi sedam minuta kasnije kada je postigao gol za izjednačenje, anulirajući vođstvo koje je gostima doneo Vinisijus Melo u prvom poluvremenu.

Drugo poluvreme donelo je mnogo uzbuđenja i šansi na obe strane, ali je na kraju VAR penal odlučio pobednika, donoseći vrhunac drame u Zaječaru.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter