1
Olimpijske igre Pariz 2024
Aleksandra Perišić

FOTO: X/@OKSrbije

ALEKSANDRA PERIŠIĆ U SUZAMA NAKON PORAZA U FINALU: “ Mnogo mi je krivo“

Objavljeno: 09.08.24 u 22:32

Glava gore!

Aleksandra Perišić, srpska tekvondistkinja, osvojila je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu nakon uzbudljive finalne borbe protiv Mađarice Vivijane Marton. U meču prepunom dinamike i intenziteta, Aleksandra je pružila snažan otpor, ali je na kraju izgubila rezultatom 2:0 po rundama 7:1, 4:2.

Odmah nakon poraza, u suzama, Aleksandra Perišić, je dala svoj komentar.

Drago mi je što sam uspela da osvojim medalju za Srbiju. Mnogo mi je krivo. Nadam se da je samo jedan lep početak za na dve i da ćemo u LA zasijati. Hvala svima kojima su nas podržavali – rekla je Aleksndra u suzama.

Na komentar novinara da je ovo veliki uspeh, osmehnula se i nastavila:

Slažem se. Jeste, to je velika stvar. Naravno, treba i ja da se ponosim celom ovom pričom i tšo smo uspele da osvojimo. Svašta smo prošle i nismo. Svašta smo pregurale. Žao mi je što nije zlatna. Znam da je uspeh, ali ne mogu da budem srećna kada znam kroz šta smo prošli i na šta smo ciljai. Žao mi je. Nisam uspela.

Hvala svima koji su nas podržavali i bodrili i što su preživeli sve ovo sa nama.

Petra Butala-Kovačić, trener Aleksandre Perišić je istakla:

–  Nismo došli do zlata, ali pripre i sve, sveje bilo teško. Želim da se zahvalim ljudima koji su bili uz nas i ovu medalju posvećujem svima njima. Došli smo po zlato, ali treba proći vreme kako bismo rekli nešto, rekla je ona.

0
0
1 Komentara
  1. Sashka, sreco, nema razloga za ocajanje, olimpijska medalja je to sto jeste,gotovo da je nebitno koje je boje, to je veliki trijumf na najvecoj smotri sporta u Svetu celom, to je vrh sportske hijerarhije i uspeha. Ti si nase zlato i , mlada si ti i za sportske pojmove, sve mozes da ostvaris, vrednim radom i treningom mozes da nama i sebi doneses mnogo radosti.
    Hvala ti , Srbija te voli, a to je najvece moguce priznanje!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter