1
Evrokupovi
Aleksandar Stanojević

FOTO: FK Partizan

STANOJEVIĆ NAPRAVIO IZNENAĐENJE: Novi igrač Partizana od starta protiv Lugana!

Objavljeno: 08.08.24 u 19:20

Partizan će pokušati da u Beogradu upiše pobedu i tako napravi dobar kapital pred put u Tun!

Nakon što je Dinamo iz Kijeva bio nepremostiva prepreka na startu kvalifikacija za Ligu šampiona, fudbaleri Partizana večeras će pokušati da ostvare povoljan rezultat protiv švajcarskog Lugana u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Susret se igra na stadionu u Humskoj sa početkom u 20 časova, a startne postave su već objavljene.

Trener crno-belih, Aleksandar Stanojević, odlučio je da napravi nekoliko promena u odnosu na tim koji je igrao protiv Kijevljana. Na desnom beku igraće Natan de Medina, dok će na levoj strani odbrambene linije delovati Jurčević, umesto Antića. Ibrahim Zubairu će igrati na levom krilu, a Kalulu će zauzeti poziciju iza napadača Saldanje. Desnu stranu ispred De Medine pokrivaće Severina.

Startna postava Partizana izgleda ovako:

Partizan: Jovanović – De Medina, Marković, Mujakić, Jurčević – Arijaga, Zahid – Severina, Kalulu, Zubairu – Saldanja.

Gosti iz Lugana će takođe pokušati da ostvare dobar rezultat na gostovanju, a trener švajcarskog tima postavio je sledeću startnu jedanaestorku:

Lugano: Saipi – Zanoti, Papadopulos, El Vafi, Valencuela – Mahmud, Grgić – Aliseda, Bislimi, Siminjoni – Pržibilko.

Ovaj meč predstavlja važan korak za oba tima u njihovim nastojanjima da se plasiraju u grupnu fazu Lige Evrope. Partizan će tražiti priliku da iskoristi domaći teren i ostvari prednost pred revanš u Švajcarskoj. Navijači crno-belih očekuju uzbudljivu utakmicu i nadaju se da će njihovi ljubimci uspeti da ostvare povoljan rezultat koji bi im olakšao put ka narednoj fazi takmičenja.

4
3
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter