0
Olimpijske igre Pariz 2024
Serbia v USA Paris 2024 Olympic Games

FOTO: Starsport

(POLUVREME) NAZIRE SE ČUDO U PARIZU: Srbija ima +12 protiv Amerike, ali nam Kari zadaje ozbiljne glavobolje!

Objavljeno: 08.08.24 u 21:47

Srbija se nalazi na dobrom putu da napravi jednu od najvećih senzacija u istoriji!

Košarkaši Srbije igraju meč polufinala Olimpijskih igara u Parizu protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država, a rezultat na poluvremenu je 54:43.

Odmah je Stef Kari uspeo da iskoristi prvi šut za dva, ali je istom merom uzvratio Bogdan Bogdanović. Dve trojke pogađa Srbija prvu Filip Petrušev, a drugu Ognjen Dobrić, dok je Kari vezao takođe dve trojke. Odlična šuterska rola Amerikanaca, ali i Srbija uspeva da prati za sada.

Odličnu krađu je napravio Aleksa Avramović, pa je postigao lagane poene za +5 Srbije. Nastavlja Srbija da igra oprezno na obe strane parketa, ali Stef Kari danas pogađa već svoju petu trojku. Na kraju Orlovi su prikazali pametnu igru i stekli su prednost u prvoj deonici ovog meča.

Poenima Edvardsa nakon izgubljene lopte Srbije otvorena je druga četvrtina. Izvanredna igra Orlova, ma svi igraju odlično u oba segmenta i imamo +14 u uvodnih par minuta druge deonice. Maestralni Nikola Jokić prvo blokira Lebrona Džejmsa, a onda pogađa uz faul.

Dobro sada uspevaju Amerikanci da zaustave napade Orlova, pa polako tope prednost našeg tima. Odličnom odbranom i trojkom Bogdana Bogdanovića vraća se Srbija na +15. Preko Embida i Džejmsa uspevaju Amerikanci da spuste zaostatak na deset poena. Prosto je nezaustavljiv Kari danas njegova šest trojka je ušla.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter