1
Evrokupovi
Vaso Vasić

FOTO: Privatna arhiva

VASO VASIĆ ZA HOTSPORT OTKRIO DA VERUJE U PARTIZAN PROTIV LUGANA: „Prognoziram pobedu za Partizana u Beogradu, na gostovanju će biti druga priča!“

Objavljeno: 07.08.24 u 21:11

Vasić je izneo dosta zanimljivih informacija o ekipi Lugana, koja će biti naredni rival Partizana na putu do Evrope!

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 21 čas igraju prvu utakmicu dvomeča trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv švajcarskog Lugana.

Crno-bele čeka ozbiljan ispit nakon ubedljivog poraza ukupnim rezultatom od Dinama iz Kijeva (9:2) u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Uoči ovog duela HotSport je stupio u kontakt sa bivšim mladim reprezentativcem Srbije, golman sa dugogodišnjim iskustvom u Švajcarskoj, Vasom Vasićem.

Vaso je u razgovoru za naš portal dao viđenje ekipe Lugana koja će biti rival Partizana u četvrtak, a takođe je dao prognozu prvog duela dva tima u Beogradu.

Pošto od 2021. godine braniš za Lucern, imaš iskustva u duelima sa Luganom, šta bi mogao da mi kažeš o njima iz tvojih prethodnih iskustava u duelima protiv njih?

– Lugano je tim sa jakim igračima koji je u velikoj meri ostao zajedno u poređenju sa prošlom godinom i pojačao se sa još 2-3 transfera. Igrači se već dugo poznaju i zbog toga su uigrani. Trener ima odličan odnos sa igračima i popularan je u regionu i u ekipi, što može mnogo značiti za jedan tim.

Lugano će igrati u Tunu protiv Partizana, gde je veštačka trava, da li misliš da to može da bude problem za Partizan koji nema toliko iskustva sa takvom podlogom?

– Siguran sam da će veštačka trava biti veliki nedostatak za Partizan. To će sigurno ići u prilog Luganu.

Da li si ispratio Partizanove utakmice protiv Dinama iz Kijeva i kakav utisak tebi ostavlja Partizan?

– Nažalost, nisam pratio utakmice Partizana u poslednje vreme, tako da ne mogu dati nikakvu procenu. Znam da je Partizan oduvek bio veliki klub i iz svoje prošlosti u omladinskoj reprezentaciji Srbije znam da se uvek pridavao veliki značaj radu s mladim talentima.

Da li misliš da Partizan može da prođe Lugano i tako obezbedi plasman u neko evropskog takmičenje?

Verujem da je i danas tako i prognoziram pobedu za Partizan u prvoj utakmici kod kuće. Na gostovanju će to biti druga priča. Pre svega, želim da poželim mnogo sreće mom golmanskom kolegi Amiru Saipiju i mom bivšem saigraču iz reprezentacije i treneru golmana Partizana, Aleksandru Kirovskom – poručio je za HotSport srpski golman Vaso Vasić.

6
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter