0
Evrokupovi
Aleksandar Stanojević

head coach Aleksandar Stanojevic during start of preparation for the new season pocetak priprema za novu sezonu Mozzart Super Liga 2024/2025 at stadium FK Teleoptik on June 17, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TREBA NAM JOŠ POJAČANJA, MORAMO BOLJE U EVROPI: Stanojević imao poruku pred Lugano!

Objavljeno: 07.08.24 u 13:06

Srpski vicešampion igra praktično dvomeč sezone protiv švajcarskog tima.

Partizan u četvrtak od 20.00 časova na svom stadionu dočekuje švajcarski Lugano u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Aleksandar Stanojević, šef struke crno-belih, bio je jasan pred prvi meč dva rivala.

– Ulazimo u ovaj dvomeč sa željom da izborimo grupnu fazu. Znamo da se nismo pokazali u najboljem svetlu protiv Dinama, ali sada imamo priliku za popravni. Čeka nas težak meč protiv rivala koji kontroliše loptu, koji voli da drži posed, tako da moramo da nađemo način da ih sprečimo u tome, da budemo strpljivi i pametni – poručio je Stanojević.

– Napredovali smo u odnosu na Dinamo, izvukli pouke. Zadovoljan sam kako smo odigrali poslednja dva meča u Superligi. Moramo nešto i da menjamo, neki igrači će dobiti šansu. Treba nam dobar rezultat u Evropi, da dobijemo samopouzdanje. Nije dovoljna samo domaća liga, moramo da se pokažemo na oba fronta.

O Pojačanjima

– Treba nam još igrača, klub radi na tome. Stigao je nedavno Grimaldo, treba mu još malo da se adaptira, ali pitanje je dana kada ćemo ga maksimalno koristiti.

8
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter