3
Evrokupovi
Aleksandar Stanojević

head coach Aleksandar Stanojevic during the friendly international match between FC Dynamo Moscow and FK Partizan Belgrade at stadium VTB Arena on July 03, 2024 in Moscow, Russia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

STANOJEVIĆ ISKREN: „Imamo dobre igrače, ali ne i dobar tim!“

Objavljeno: 07.08.24 u 17:17

Samokritičan i realan, sa jasnom slikom u kojim segmentima moraju da napreduju.

Partizan u četvrtak od 20.00 časova na svom stadionu dočekuje švajcarski Lugano u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Iako Partizan igra dobro na startu šampionata, navijače brine forma kluba u Evropi. Svestan toga je svakako i aktuelni šef stručnog štaba „crno-belih“, Aleksandar Stanojević.

Ova ekipa ima dobrih igrača, ali nemamo dobar tim, na meni kao treneru je da probam to da napravim. Ako ne mogu to, onda ću posegnuti za dodatnom selekcijom. Neki igrači se nisu dobro pokazali, neki jesu dobri. Sve je to teško u turbulentnom, a za početak moramo da napravimo tim, onda pojedinac iskače. Da ne bude obrnuto. Moramo što pre to da uradimo, jer nemamo vremena. To je trenutna realnost onoga što radim – iskren kao i uvek bio je strateg Partizana.

0
0
3 Komentara
  1. Ma kakvi igrači, kakav tim, trener, trte-mrte….znaju i vrapci na grani, Vazura i uprava sahranjuju Partizan. Tačno da nam dođe cela prva postava Real Madrida, oni bi je izložili svom neodgovornom upravljanju klubom sve dok se svi ne potroše i završe po kafanama podno Avale. Zato…
    NAPRED PARTIZAN! UPRAVA NAPOLJE!

    0
    0
    Odgovori
  2. To u prevodu znači da umesto trenera imaš jednog dundjera i nabedjenog stručnjaka..
    Čim taj nije podneo ostavku nakon onog devetardiranja šta ima da pričamo više..

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako je tacno ovo sto je Stanojevic rekao, onda je problem u treneru,jer ne ume da ukomponuje sastav. Meni se cini da Partizan ima preveliki broj igraca, koji bi trebalo smanjiti za desetak, dovesti 3-4 kvalitetna, a ostala mesta u rosteru popuniti talentima iz skole, ili iz regiona i Srbije. Naravno, i dalje mislim da Stanojevic nije kapacitet koji ce da izdigne FKP, sto ne znaci da necemo imati neki napredak.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter