3
Domaći fudbal
Mateuš Saldanja

Partizan and Zeleznicar Mozzart Super League Season 2023/2024

PARTIZANU PROPAO TRANSFER: Arapi odustali od Saldanje zbog jeftinijeg napadača iz Hrvatske!

Objavljeno: 07.08.24 u 19:28

Partizan će morati da sačeka novu ponudu za Brazilca!

Izgleda da od odlaska napadača Partizana Mateuša Saldanje u Al Džaziru nema ništa, jer je klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata umesto njega doveo Ramona Mieresa, doskorašnjeg špica Osijeka.

Prethodnih dana špekulisalo se da je Al Džazira pokazala interesovanje za Saldanju, navodno dogovorivši lične uslove s Brazilcem uz trogodišnji ugovor vredan 6.000.000 evra. Takođe se tvrdilo da je ponuda od 6.500.000 evra poslata Partizanu, ali pozitivan odgovor iz Humske je izostao jer čelnici crno-belih veruju da mogu dobiti barem 8.000.000 evra za svog napadača.

Zbog toga se Al Džazira okrenula Ramonu Mieresu, kojeg je angažovala za znatno manju sumu od 3.000.000 evra. Od te sume, 80% ide Osijeku, dok preostalih 20% pripada Alavesu, bivšem klubu Argentinca.

Partizan će sada morati da sačeka drugu ponudu za Saldanju. Ranije su se spominjale opcije odlaska u Tursku ili Italiju, ali za sada nema konkretnih ponuda koje bi zadovoljile zahteve beogradskog kluba.

Jasno je da će najbolji igrač Parnog valjka verovatno promeniti klub pre kraja avgusta. Ostaje da vidimo u koji tim će otići i koliko će taj transfer doneti Partizanu.

Podsećamo, 24-godišnji Mateuš Saldanja stigao je u Partizan prošlog leta iz Džef Junajteda za 1.300.000 evra. U protekloj sezoni bio je najbolji strelac tima sa 18 golova i pet asistencija na 34 utakmice.

1
1
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter