0
Olimpijske igre Pariz 2024
Srbija v Francuska Women’s Eurovolley

Srbija v Francuska Women’s Eurovolley

OVAKO TO RADE VELIKI SPORTISTI: Maja Ognjenović neće igrati više za reprezentaciju, a Novak joj je na ovaj način izrazio zahvalnost! (FOTO)

Objavljeno: 07.08.24 u 22:25

Veliki trag je ostavila srpska odbojkašica u reprezentaciji!

Novak Đoković, najbolji teniser ikada, pružio je podršku legendarnoj odbojkašici Maji Ognjenović koja je objavila povlačenje iz reprezentativnog igranja.

Ognjenovićeva, koja je proslavila svoj 40. rođendan i pretrpela poraz od Italije u četvrtfinalu Olimpijskih igara, odlučila je da stavi tačku na svoju briljantnu karijeru.

– Ovo je kraj definitivno. Došlo je vreme za to. Uživala sam, bilo je predivno, zahvalna sam na svemu, svakoj medalji, svakom porazu, saigračicama, trenerima, svima. Bilo mi je lepo i teško – rekla je Ognjenovićeva.

Novak Đoković nije zanemario priliku da se zahvali Ognjenovićevoj.

Njegovo priznanje i zahvalnost prema Maji dodatno naglašavaju koliko je poštovanja i solidarnosti među sportistima, nezavisno od njihove discipline ili uspeha.

novak maja
FOTO; Printscreen/Instagram/Novak Đoković

 

17
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter