0
U pripremi
Novak Đoković

FOTO: STARSPORT

NOVAK SPREMIO SPEKTAKL NAKON ZLATA U PARIZU: Đoković u komšiliku igra humanitarni meč, njegov kolega sve najavio! (FOTO)

Objavljeno: 07.08.24 u 21:58

Novak Đoković je po prvi put u karijeri postao olimpijski šampion!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov najavio je da će 17. septembra igrati egzibicioni meč protiv Novaka Đokovića u Sofiji. Ova uzbudljiva teniska poslastica biće odigrana u „Areni Sofija“, koja ima kapacitet od 15.000 gledalaca.

Dimitrov je na svom Instagram profilu podelio detalje o meču, pozivajući ljubitelje tenisa da se pridruže ovom događaju koji ima i humanitarni karakter.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Grigor Dimitrov (@grigordimitrov)

Spremite se za klasik, jedinstven meč. Sedamnaestog septembra od 20 časova igraću protiv Novaka Đokovića. Pridružite nam se u nezaboravnoj večeri vrhunskog tenisa, a u svrhu podrške Fondaciji ‘Grigor Dimitrov‘. Hajde da učinimo da to bude noć za pamćenje – napisao je Dimitrov.

Pre ovog meča, Đoković će igrati za Srbiju u plej-ofu za Svetsku grupu protiv Grčke, koji je zakazan za 14. i 15. septembar u Beogradu.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter