3
Olimpijske igre Pariz 2024
Milan Gurović

Milan Gurovic Crvena Zvezda - Partizan ABA liga finale May, 27. 2022. Belgrade Serbia. 27.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

GUROVIĆ UDARIO NA AMERIKANCE: Razmaženi su, glume zvezde, zato i treba da ih pobedimo!

Objavljeno: 07.08.24 u 10:52

Jasan je bio Čiča, koji zna kako se dobijaju Ameri i to jako dobro.

U poslednjem četvrtfinalnom meču košarkaškog turnira na Olimpijadi u Parizu, selekcija SAD-a pokazala je svoju superiornost i lako pobedila Brazil rezultatom 122:87. Time su se Amerikanci kvalifikovali za polufinale, gde će se u četvrtak sastati sa Srbijom.

Milan Gurović je na Prvoj televiziji govorio o tom meču-

-Trebalo bi da prestanu da čitaju novine. Kao drugo, pošto malo i vi novinari volite da veličate američke košarkaše da su nedodirljivi, da su Bogom dani… Kari, Durent i Lebron imaju preko 110 godina i mislim da ne bi trebalo da ih respektujemo previše- naveo je Gurović.

Potom je dodao.

-Razmaženi su, ne podležu nekim doping kontrolama, nisu u olimpijskom selu, glume neke zvezde i tako dalje, pa bi to trebalo da izazove bes kod nas da igramo čvršće. Kad se zaleti Lebron da mu se postavi Aleksa za faul u napadu. Neki lakat, sekirica, žargonski da kažemo. Kad krene Durent i da pet trojki da mu žargonski polomiš ruku. Mi ih nismo respektovali, moramo da usporimo igru i da vidimo kako se ponašaju u egal završnici i da li imaju… Da ne kažem šta- jasan je bio Gurović za TV Prva.

14
2
3 Komentara
  1. Ameri – veliki šljamovi bili biće, i ostaće. Ustaj SRBINE najebi im se majke za sva vremena. Udri po stoci američkoj dok god možeš. Što se tiče doping kontrole uvek su bili zastićeni. Ovaj fašistički aMOK nikakav autoritet nema

    0
    0
    Odgovori
  2. Ameri – veliki šljamovi bili biće, i ostaće. Ustaj SRBINE najebi im se majke za sva vremena. Udri po stoci američkoj dok god možeš.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter