0
Olimpijske igre Pariz 2024
World Athletics Championships Budapest 23 Day 9

World Athletics Championships Budapest 23 Day 9

DO FINALA NA JEDNOJ NOZI: Nova objava Angeline Topić koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim! (FOTO)

Objavljeno: 07.08.24 u 22:41

Srpsko „čudo od deteta“!

Angelinu Topić nismo gledali u finalu Olimpijskih igara u skoku uvis, iako je izborila mesto među finalistima.

Usprkos ozbiljnoj povredi skočnog zgloba, Angelina je pokazala neverovatnu hrabrost i uspela da preskoči dve visine, postavivši rezultat od 1.92 metra, čime je obezbedila ulazak u finale.

Njena upornost i posvećenost su zaista impresionirali, a njen talenat nije bio upitan. Uvereni smo da će nas u budućnosti još mnogo puta oduševiti na najprestižnijim svetskim i evropskim takmičenjima.

Na svom najnovijem Instagram postu, Angelina je izrazila zahvalnost svima koji su je podržavali tokom poslednjih dana.

Nadam se da još uvek imam privilegiju da sebe nazivam olimpijskim finalistom, ili barem mogu definitivno da kažem da sam se zvanično kvalifikovala za finale na jednoj nozi (bukvalno) haha…

Nije rezultat kakvom sam se nadala, ali ponosno držim glavu i ostajem privržena svojoj veri. Ostajem motivisana i odlučna, znajući da će sve na kraju doći na svoje mesto.

Hvala vam svima na neverovatnoj podršci i što ste mi pomogli da ostanem stabilna u ovom teškom trenutku napisala je Angelina.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели angelina<3 (@angelinatopic)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter