0
Olimpijske igre Pariz 2024
Serbia v USA Paris 2024 Olympic Games

FOTO: STARSPORT

(ANKETA) MOŽE LI SRBIJA DA NAPRAVI ČUDO? Amerikanci deluju nepobedivo, ali deluje da samo Orlovi mogu da im pomrse račune!

Objavljeno: 07.08.24 u 20:43

Srbija pred sobom ima ozbiljan izazov, šanse i prognoze su protiv nas, ali i Amerikanci su ljudi nisu vanzemaljci!

Košarkaška reprezentacija Srbije sutra će od 21 čas igrati verovatno najveću utakmicu ovogodišnjeg programa Olimpijskih igara u Parizu.

Četa Svetislava Pešića će pred sobom po drugi put u Francuskoj imati prilike da se suoči sa moćnim timom Sjedninjenih Američkih Država koji je već viđen kao osvajač zlatne medalje.

Srbija je u prvom duelu protiv Amerike poražena rezultatom 110:84, ali tolika razlike je posledica pomalo „divljačke igre“ naših košarkaša u završnim minutima utakmice.

Orlovi će morati da igraju maksimalno odgovorno, efikasno i požrtvovano da bi mogli da ugroze Amerikance, koji zaista imaju super tim koji se sastoji od mega zvezda svetske košarke poput Džejmsa, Karija, Embida, Tejtuma i Dejvisa.

Srbija je definitivno autsajder u ovom meču, ali svi mi od Subotice do Prizrena i od Zaječara do Banja Luke, Trebinja i Herceg Novog se nadamo čudom u kome će David posle više hiljada godina još jednom pobediti Golijata.

Sorry, there are no polls available at the moment.
10
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter