2
Domaći fudbal

head coach Igor Duljaj shake hands with Matheus Bonifacio Saldanha (R) during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on September 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SALDANJA IMA NOVU PONUDU: Prelazak u Emirate je verovatno propao, ali se još jedan klub sa istoka javio!

Objavljeno: 06.08.24 u 20:33

Partizan još uvek može da zaradi solidan novac!

Beogradski Partizan nalazi se u završnim pregovorima sa klubom Al Džazira iz Ujedinjenih Arapskih Emirata o transferu brazilskog napadača Mateusa Saldanje. Ipak, prema informacijama koje je ekskluzivno saznao Telegraf, u trku se uključio i ruski klub Krasnodar, koji je izrazio ozbiljno interesovanje za Saldanju i spreman je da ponudi između sedam i devet miliona evra za njegov prelazak.

Partizan već neko vreme pregovara sa Al Džazirom, koja je do sada poslala tri ponude za Saldanju. Prva ponuda iznosila je 4.800.000 evra plus bonuse, druga je dostigla 6.500.000 evra uključujući bonuse, dok je najnovija, treća ponuda, vredna 8.000.000 evra sa bonusima.

Delovalo je da će Saldanja sigurno preći u Emirate, s obzirom na to da je već dogovorio svoje lične uslove, koji mu donose zaradu od 6.250.000 evra tokom tri godine. Međutim, u priču se neočekivano uključio Krasnodar, koji je u petak kontaktirao rukovodstvo Partizana i izrazio spremnost da izjednači ili čak premaši ponudu Al Džazire.

Krasnodar je ponudio fiksnih 7.000.000 evra, uz dodatne bonuse koji bi mogli dostići 2.000.000 evra, što bi ukupno moglo doneti Partizanu čak 9.000.000 evra za Saldanju.

Pregovori između Partizana i oba kluba nastavljeni su tokom vikenda i početkom ove sedmice, te se očekuje da će klub iz Humske uskoro odlučiti između dve finansijski vrlo povoljne ponude. Ukoliko Krasnodar uspe da obezbedi prelazak Saldanje, očekuje se da će brazilski napadač pregovarati o ličnim uslovima i sa ruskim klubom.

16
1
2 Komentara
  1. Klub duzan i ruzan,maltene raspad kakav se ne pamti…Moljaka drzavu da mu da za licencu, Asano ih blokiroa za 450k eura a sada oni satro odbijaju 7m za Saldanju. I kao kupci su glupi pa ne znaju,jos duguju Saldanji plate neke. Nego menadzeri jure da ga uvale negde a prica o tim ciframa je za navijace kao onda za Pavlovica 10 miliona i Sadika nekakvi bonusi u koje nisu ni mala deca poverovala.

    2
    4
    Odgovori
  2. Partizan da ostane cvrst i da ne pusti Saldanju bez 10M evra plus bonusi i procenti. Rusi to mogu platiti sigurno, ako ne Krasnodar a ono Nikolicev CSKA,ili Dinamo, Lokosi…. Ne treba da se zzuri sa prodajom, svi su se sada usredsredili na Partizanove lose finansije. Zato Partizan treba da nadje iz drugih izvora finansiranje polusezone i tu pricu „ponisti“, sto bi poguralo Klub u pozitivnom pravcu a sa Saldanjom postici dogovor o produzenju saradnje, rekao bih „po svaku cenu“, sta god to znacilo! Tako treba voditi klub a ne pristajati na ucene necasnih. Inace, sto se tice tih provizija, ti Juznoamerikanci uvek vuku neke tajne ugovore sa svojim menadzerima imajuci ih po nekoliko i izvlace ih upravo iz ormara kao kosture u kriticnim momentima kad treba da se izvrsi transfer. Tome treba stati u kraj vec pri potpisu ugovora sa igracima iz tog podrucja. Imas jednog agenta i potpisi klauzulu da nemas nikoga vise u rezervi. Takva bi klauzula trebala postojati u ugovoru sa J.A. igracima kad dolaze u nass klub! Saldanja je mnogo izgubio u ovoj trakavici, ne igra, gotovo i da ne trenira, i to je sve nedopustivo i stetno i za klub i za njega, za njegovu karijeru.

    1
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter