0
Olimpijske igre Pariz 2024
Serbia v USA Paris 2024 Olympic Games

FOTO: Starsport

(POLUVREME) SRBIJA PREPOLOVILA RAZLIKU: Australija i dalje vodi dvocifrenom razlikom!

Objavljeno: 06.08.24 u 15:18

Jako loše izgledala Srbija 15 minuta, pa se donekle vratila u meč.

U utorak, 6. avgusta, u 14:30 po lokalnom vremenu, arena u Parizu će postati epicentar sportskog uzbuđenja kada se sastanu reprezentacije Srbije i Australije.

Rezultat nakon uvodnih 20 minuta iznosi 42:54-

Što smo videli i prilikom intoniranja himni, koju su naši sportisti, za razliku od rivala, doživeli prilično emotivno. Ipak polovinom prve deonice, naš tim gubi rezultatom 8:12.

I pored ovoga, naši momci su odigrali jako lošu prvo deonicu u kojoj nisu ništa mogli da odbrane, a ona je završena sa 31:17 u korist tima iz Okeanije.

Nakon 12 minuta igre poveli su Australijanci 22 razlike, a sa 18 poena fantastičnog Petija Milsa, naši nisu imali odgovor, pa se nakon trojke nakadašnjeg Zvezdinog igrača, otišlo na maksimalnih -24 razlike.

Ipak, Orlovi su na krilima Nikole Jokića smanjili na 16 poena razlike, što se poklopilo sa izlaskom Petija MIlsa, a potom je i stao šut Australijance, što su naši iskoristili da se vrate na 11 razlike.

Ipak, par situacija u kojim su mnogo sreće imali rivali naše zemlje, uspeli su da okrenu momentum na njihovu stranu pa se nu na poluvremen otišli sa 12 poena razlike.

Najefikasniji u naši.m redovima je Nikola Jokić sa 11 poena, tri skoka i četiri asistencije, dok je Marko Gudurić dodao devet poena

 

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter