0
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković

FOTO: Starsport

NOVAK SE PONOVO OGLASIO I RAZNEŽIO NACIJU: „Ovo je zbog vas. Ovo je za vas. Hvala vam!“

Objavljeno: 06.08.24 u 11:43

„Iako sam ja taj koji drži ovu medalju, želim da svaki Srbin zna da pripada svima nama“

Novak Đoković osvojio je jedinu medalju koja mu je nedostajala u njegovoj prebogatoj riznici, a to je – olimpijsko zlato. U epskom finalu, o kome će se decenijama pričati, savladao je Karlosa Alkaraza i tako stavio tačku na bilo kakvu priču o tome ko je najbolji teniser svih vremena.

Đoković se ponovo oglasio putem društvenih mreža i istakao važnost ove titule koju je posvetio svakom Srbinu, podsetivši se svojih prvih koraka.

– Nikad nisam mogao da odustanem od sna o osvajanju ove zlatne medalje, kao što narod u Srbiji nikad nije odustao od mene. Zajedno, verovali smo u nemoguće. Iako sam ja taj koji drži ovu medalju, želim da svaki Srbin zna da pripada svima nama – napisao je Đoković na Instagramu.

Predstavljanje naše nacije je najveća čast na svetu. Ova medalja, ovi trenuci, ovaj život – ništa ne bi bilo moguće bez vaše nepokolebljive podrške. Ovo je zbog vas. Ovo je za vas. Hvala vam – dodao je olimpijski šampion uz emodži srca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter