1
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković

FOTO: Starsport

VEST KOJU ČEKA CELA SRBIJA: Evo kada se Novak Đoković vraća kući nakon osvajanja zlata u Parizu!

Objavljeno: 05.08.24 u 11:56

Otkriven je plan Novaka Đokovića nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama!

Novak Đoković je iznenadio javnost promenom plana, odlučivši da umesto povratka u Beograd ovog ponedeljka, otputuje u Crnu Goru. Ova promena nastaje u svetlu njegove nedavne pobede na Olimpijskim igrama, gde je osvojio zlatnu medalju.

Đoković planira da proslavi uspeh sa porodicom i prijateljima u Crnoj Gori pre nego što se vrati u Beograd na svečani doček koji će biti organizovan za srpske olimpijce.

Takođe, Đoković je prethodno koristio Crnu Goru kao svoje privatno trening središte, gde se pripremao za Igre daleko od očiju javnosti. Sada, nakon velikog trijumfa, koristi priliku da se opusti i uživa u slavlju pre nego što se vrati na domaći teren.

4
0
1 Komentara
  1. Neka uziva zasluzio je kao niko do sada niti kao neko iz skore buducnosti. Zasluga je licno njegova i potekla je iz duse koju malo ko ovde poseduje. Samo Gospod zna koga bira i zasto za takve podvige.

    5
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter