0
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković, Marjan Vajda

FOTO: Starsport

VAJDU SLOMILE EMOCIJE: Novakov bivši trener zaplakao kada je Đoković osvojio zlato u Parizu! (FOTO)

Objavljeno: 05.08.24 u 12:56

Vajda se oglasio čestitkom za Novaka Đokovića!

Novak Đoković, jedan od najuspešnijih tenisera svih vremena, osvojio je svoje prvo olimpijsko zlato u Parizu, upisavši se time na listu igrača koji su ostvarili karijerni zlatni slem. Ovaj istorijski uspeh došao je nakon godina napornog rada i posvećenosti, kako samog Đokovića, tako i njegovog tima, uključujući slovačkog stručnjaka Marjana Vajdu, koji je godinama bio ključna figura u njegovoj karijeri.

Vajda, koji je svojevremeno završio saradnju sa Đokovićem nakon dva perioda intenzivne saradnje, nije mogao sakriti svoje emocije i ponos. Oglasio se na Instagramu dirljivom porukom upućenoj Đokoviću.

Nolito, misija je završena! Posle toliko godina plovidbe, napokon si stigao u luku. Dugotrajni trud rezultirao je olimpijskim zlatom oko tvog vrata. Neverovatno dostignuće, toliko sam ponosan na tebe! Pao sam u suzama kada si pogodio onaj poslednji zapanjujući forhend viner. Čestitke tvojoj porodici i svim članovima tvog tima – napisao je Vajda.

Đokovićevo osvajanje zlata predstavlja krunu njegove karijere, dodajući još jedan prestižan trofej njegovoj bogatoj kolekciji. Pored osvojenih Grand Slam titula, ovo zlato je potvrda njegovog mesta među najvećim sportistima svih vremena. Teniski svet i njegovi navijači širom sveta s oduševljenjem su dočekali vest o njegovom uspehu, dok je sam Đoković istakao da je ovo zlato ostvarenje sna i rezultat neprestanog truda i vere u sebe.

Ova pobeda dodatno osnažuje Đokovićevu poziciju kao jednog od najdominantnijih igrača u istoriji tenisa, a njegova saradnja sa Vajdom ostaće upamćena kao jedan od ključnih elemenata njegovog uspeha.

8
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter