2
Olimpijske igre Pariz 2024
Janko Tipsarević

FOTO: Starsport

TIPSAREVIĆ POSLAO MOĆNU PORUKU: Uputio čestitike nakon Novakovog osvajanja zlata, pa naglasio ključnu ulogu jednog čoveka! (FOTO)

Objavljeno: 05.08.24 u 11:13

Janko Tipsarević je naglasio da bez njega ovako nešto ne bi bilo moguće!

Bivši srpski teniser Janko Tipsarević nedavno je na društvenim mrežama podelio dirljive reči pohvale za Viktora Troickog, koji je kao trener bio uz Novaka Đokovića tokom njegovog zlatnog nastupa na Olimpijskim igrama.

Tipsarević je istakao ključni ulogu Troickog u ovom velikom uspehu, napominjući da je Troicki kao selektor značajno doprineo Đokovićevom trijumfu.

Troicki je, uz novac koji je zaradio za zlato, prepoznat kao važan član tima koji je zajedno sa Tipsarevićem i Đokovićem prethodno osvojio Dejvis kup za Srbiju. Tipsarević je takođe bio prisutan tokom meča protiv Alkaraza i na slavlju posle pobede. On je u svom postu naglasio:

Ljudi treba da znaju da ovaj neverovatan uspeh nikada ne bi bio moguć bez podrške celog tima. A pogotovo bez kapetana koji je ovaj brod uveo u luku i pored neverovatne oluje na njegovom putu. Srbija – napisao je Tipsarević.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko)

3
4
2 Komentara
  1. Naravno da je ceo tim važan kao celina ali se zna ko je došao i vredno radio sa verom u Boga i rodio se da bude na vrhu piramide uspeha i tako bude Svetionik i primer drugima…naravno i da podigne radost ljudima koji ga volimo pogotovo u Srbiji u ovim svima teškim vremenima

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter