0
Olimpijske igre Pariz 2024

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening-Novak Djokovic (L) and Srdjan Djokovic (R) Beograd, 22.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SRĐAN ĐOKOVIĆ U TRANSU: Noletov otac pozvao trubače nakon osvajanja zlatne medalje! (VIDEO)

Objavljeno: 05.08.24 u 10:13

Srđan Đoković je odlučio da na klasičan srpski način proslavi uspeh svog sina!

Dok je Novak Đoković osvajao zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu pobedom nad Karlosom Alkarazom, njegov otac, Srđan Đoković, nije bio u loži stadiona „Filip Šatrije“. Ipak, Srđan je proslavio ovaj veliki uspeh organizujući slavlje u Beogradu, gde se veselo pridružio trubačkom orkestru, svirajući poznatu pesmu „Kalašnjikov“.

Video proslave prikazuje Srđana kako uživa uz muziku, kiteći orkestar i slaveći zajedno sa okupljenima. Dok je Srđan bio domaćin slavlja u Srbiji, Novak je u olimpijskom selu u Parizu obeležio osvajanje zlata igrom kola i emotivnim govorom.

Novak je izrazio zahvalnost svojim kolegama sportistima, rekavši:

– Hvala, ovo nisam očekivao na ovaj način, ulepšali ste mi ovaj uspeh. Ovo je naravno uspeh svih nas, Srbije, ovo je medalja za Srbiju, ali pre svega želim da kažem da ste me zadužili. Ovo nikada neću zaboraviti u životu, ovo što ste mi ovde priredili , ovo je nešto najlepše od mojih kolega, mojih sportista, najboljih u Srbiji. Ja želim da vam dam pelcer sa ovim zlatom – rekao je Nole između ostalog.

Ovaj trenutak bio je dirljiv za sve prisutne, pokazujući koliko je Đokovićev uspeh važan za celu zemlju. Proslave u Beogradu i Parizu označile su trijumf i radost za Novaka, njegovu porodicu, i sve njegove obožavaoce.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Pink.rs (@pink.rs)

8
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter