0
Olimpijske igre Pariz 2024
ženska košarkaška reprezentacija Srbije

FOTO: KSS

KOŠARKAŠICE ČEKA PAKAO U ZAVRŠNICI: Srbija posle Australije ide na glavnog favorita Olimpijskih igara!

Objavljeno: 05.08.24 u 08:28

Srbiju čeka ozbiljan ispit u Parizu!

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije saznala je svoje rivale za nastavak takmičenja na Olimpijskim igrama u Parizu. Pod vođstvom selektorke Marine Maljković, „Lavice“ će se u četvrtfinalu suočiti s Australijom, a u slučaju pobede, u polufinalu će ih čekati moćna reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država.

Srbija je impresivno završila grupnu fazu, ostvarivši dve pobede protiv Portorika i Kine. Iako su doživeli poraz od Španije, ove pobede su bile dovoljne da osiguraju prolaz u drugu fazu takmičenja.

Uprkos dobrim nastupima, žreb nije bio naklonjen Srbiji, jer ih u eventualnom polufinalu očekuje najtrofejnija ženska košarkaška reprezentacija – Sjedinjene Američke Države. Ovo znači da će „Lavice“ imati izuzetno težak put do medalje.

Međutim, uz podršku navijača i timski duh, Srbija se nada da može napraviti iznenađenje i ostvariti veliki uspeh na Olimpijskim igrama. Čuda su uvek moguća, a „Lavice“ su spremne da daju sve od sebe kako bi ostvarile svoje snove.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter