0
Olimpijske igre Pariz 2024
Stevan Mićić

FOTO: Starsport

KATASTROFA ZA SRBIJU: Čovek od koga smo očekivali zlato odustao od takmičenja na OI u Parizu! (VIDEO)

Objavljeno: 05.08.24 u 10:28

On je bio jedan od favorita za najsjajnije odličje u prestonici Francuske!

Srpski rvački tim suočava se sa velikim gubitkom na predstojećim Olimpijskim igrama, nakon što je Stevan Mićić, svetski prvak u slobodnom stilu u kategoriji do 57 kg, morao da se povuče zbog povrede kolena.

Mićiću su tokom treninga stradali ligamenti kolena, što je dovelo do teške povrede koja zahteva operaciju. Trener Dejan Jovičić objasnio je situaciju:

Stradao mu je zadnji ligament i povreda je teže prirode, nema stabilnost pokreta, koordinaciju, koleno šeta i operativni zahvat je neophodan. Bio je na više pregleda, nadali smo se da će doći do poboljšanja i poslednje dve nedelje trenirao je sa bandažerima i steznicima na kolenu. Nažalost, nije došlo do pozitivnog pomaka – objasnio je Dejan Jovičić.

Ovaj neočekivani obrt predstavlja veliki udarac za srpski tim, jer se Mićić smatrao jednim od glavnih kandidata za medalju. Njegovo odsustvo će biti značajan izazov za ekipu, koja je imala velike nade u njegov nastup na najvećem sportskom događaju.

Iako je tim razočaran, podržavaju Mićića u njegovom oporavku i raduju se njegovom povratku na stazu nakon operacije.

0
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter