0
Evroliga
KK Partizan

Players of Partizan (left to right): Frank Kaminsky, Mateusz Ponitka, Tristan Vukcevic, Kevin Punter, Balsa Koprivica, Ognjen Jaramaz, Jaleen Smith, PJ Dozier, Danilo Andjusic and James Nunnaly at ABA league round 15 match between kk Partizan and kk Krka, played at Stark Arena, 06.01.2024, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

ITALIJANI POTVRDILI: Partizan doveo pojačanje na poziciji krila! (FOTO)

Objavljeno: 05.08.24 u 08:59

Partizan bi uskoro trebalo da ozvaniči sva pojačanja za narednu sezonu!

Mario Nakić napušta Igokeu i prelazi u redove Partizan, prenosi „Sportando“. Nakon što je započeo svoju omladinsku karijeru u Zemunu i osvojio juniorsku Evroligu sa Real Madridom, Nakić je igrao za Ostende, Andoru i Igokeu.

Prošle sezone, Nakić je u proseku beležio 8.3 poena, 2.6 skokova i 1.6 asistencija po utakmici. Njegov dolazak u Partizan predstavlja značajno pojačanje za ekipu koja se takmiči u Evroligi.

Ovaj transfer predstavlja važan korak u karijeri mladog košarkaša, koji će sada imati priliku da se dokaže na najvišem nivou takmičenja u Evropi. Partizan, poznat po svojoj bogatoj košarkaškoj tradiciji i uspehu, nestrpljivo očekuje Nakićev doprinos u borbi za vrh Evrolige.

53
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter