0
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković

FOTO: Starsport

EUROSPORT SE SKANDALOZNO OBRUKAO: Stavili zastavu Hrvatske pored Novakovog imena, pa sada pokušavaju da se operu! (FOTO)

Objavljeno: 05.08.24 u 11:30

Veliko neznanje, neprofesionalnosti i skandalozna greška koja je učinjena Novaku Đokoviću!

Eurosport je u nedelju popodne napravio skandaloznu grešku kada je pored imena Novaka Đokovića na društvenim mrežama prikazao hrvatsku zastavu nakon finala Olimpijskih igara. Ova greška je odmah izazvala reakcije među obožavateljima i pratiocima.

Dan nakon incidenta, Eurosport je izdao zvanično izvinjenje, priznajući grešku u izboru emotikona zastave. U saopštenju su izrazili duboko žaljenje zbog nespretnosti i uputili izvinjenje Đokoviću i njegovim navijačima.

– Duboko žalimo zbog greške koja je napravljena prilikom izbora emotikona zastave za objavu na društvenoj mreži i iskreno se izvinjavamo. Još jednom čestitamo Novaku na zaista istorijskom trenutku za njega i njegovu zemlju – poručili su iz Eurosporta.

Podsetimo, Novak Đoković je u finalu Olimpijskih igara pobedio Karlosa Alkaraza rezultatom 7:6, 7:6, čime je Srbiji doneo drugo zlato na OI i sebi omogućio da kompletira zlatni slem, osvajajući jedini trofej koji mu je nedostajao.

4
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter