0
Olimpijske igre Pariz 2024
Dijana Đoković

FOTO: Printscreen/X

DIJANA ĐOKOVIĆ PUCA OD PONOSA: Novakova majka spektakularno proslavila zlatnu medalju svog sina! (VIDEO)

Objavljeno: 05.08.24 u 09:34

Dijana Đoković je ostavila i poruku koja je oduševila Srbiju!

Nakon što je Novak Đoković osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, Srbija je slavila njegov istorijski uspeh. Ovaj događaj bio je povod za veliko slavlje u restoranu Novak u Beogradu, gde se okupila porodica, prijatelji i brojni navijači kako bi proslavili najveći uspeh karijere jednog od najboljih tenisera svih vremena.

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak sa proslave, u kojem je glavnu ulogu imala Novakova majka, Dijana Đoković. Uz pesmu „Jedna zemlja, jedan tim“, koja snažno opisuje ljubav prema Srbiji, Dijana je proslavila trijumf svog sina.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Pesma, koja evocira snažne emocije patriotizma i zajedništva, poslužila je kao savršena pratnja ovom radosnom trenutku. Reči pesme naglašavaju vezu s korenima i ljubav prema domovini, a refren koji kaže „Jedna zemlja, jedan tim, ponosim se srcem svim, iz Srbije dolazim, nikad ne odlazim“ odzvanjao je kroz restoran, dok su prisutni slavili ujedinjeni u ponosu i sreći.

Ovo slavlje u restoranu Novak bila je prilika da porodica Đoković podeli radost s prijateljima i navijačima, naglašavajući koliko je ovaj uspeh važan ne samo za Novaka već i za celu Srbiju. Ponosna majka Dijana, kao i svi prisutni, iskazali su zahvalnost i ponos zbog dostignuća koje je njihov sin postigao na najvećoj sportskoj pozornici.

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter