0
Olimpijske igre Pariz 2024
vaterpolo reprezentacija Srbije

FOTO: VSS

BITI ILI NE BITI ZA VATERPOLISTE: Rvači konačno izlaze na teren!

Objavljeno: 05.08.24 u 08:12

Srbija će danas imati samo dva predstavnika na Olimpijskim igrama!

Nakon uzbudljive nedelje za srpske sportiste na Olimpijskim igrama, pred nama je nešto mirniji dan, ali i dalje pun iščekivanja. Nakon što je Novak Đoković juče osvojio zlatnu medalju, a srpske ekipe u basketu i odbojci oduševile nastupima, danas ćemo imati priliku da navijamo za naše vaterpoliste i rvača Georgija Tibilova.

Srpski vaterpolisti, poznati kao „delfini,“ igraće svoju poslednju utakmicu grupne faze protiv Mađarske. Obe ekipe do sada su zabeležile po dve pobede i dva poraza, ali Mađari drže treće mesto u grupi, dok je Srbija na četvrtom. Iako je plasman među osam najboljih već osiguran, ovaj meč će odlučiti konačan poredak u grupi u kojoj su još Španija, Australija, Francuska i Japan.

Utakmica između Srbije i Mađarske počinje u 12:00 časova, a naši „delfini“ će dati sve od sebe da zauzmu što bolju poziciju pred četvrtfinale.

Pored vaterpola, danas ćemo pratiti i Georgija Tibilova u rvanju grčko-rimskim stilom u kategoriji do 60 kg. On će se takmičiti u osmini finala, a njegov meč počinje u 15:00 časova.

Iako je dan manje bogat sportskim događajima, srpski sportisti i dalje pružaju mnogo razloga za navijanje i podršku.

1
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter