0
Domaći fudbal

Jean-Philippe Krasso (C) celebrates after scoring a goal with Marko Stamenic, Osman Bukari, Srdjan Mijailovic, Peter Olayinka Oladeji, Stefan Mitrovic, Aleksandar Dragovic and Mirko Ivanic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA VIŠE NIJE KUĆA NA PROMAJI, VIŠE NE MOŽE NIKO LAKO SA NJOM: Sramotna Slavija odustala, Olajinka ponovo sa prvim timom!

Objavljeno: 04.08.24 u 21:11

Vlasnik milijarder, a vređali velikana sa smešnim ponudama.

Piter Olajinka je želeo nazad u Češku, kako bi supruga mogla da mu se porodi u Pragu, ali njegov bivši klub, Slavija, pokazala je razliku između velika i instant-projekata.

Crveno-beli iz Češke prestonice su slali sramotne ponude na Marakanu, do 2.000.000 evra, koja su ozbiljna uvreda za Crvenu zvezdu, kada uzmemo u obzir kvalitet Nigerijca.

I pored želje ofanzivca da se vrati, Slavija sa svojim vlasnikom milajrederom, nije želela da ispuni tu želju i dovede ga, pa je tako izneverila Olajinku.

Samim tim napdač šampiona Srbije je počeo da trenira sa timom, što znači da definitivno neće nigde van Beograda u skorije vreme.

84
6
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter