2
Domaći fudbal
Partizan Zeleznicar

FOTO: Starsport

(POLUVREME) PARTIZAN JE U DOMAĆIM OKVIRIMA I DALJE ZVERKA: Železničar gubi od crno-belih na poluvremenu!

Objavljeno: 04.08.24 u 20:47

Solidno izgledaju crno-beli.

Partizan večeras od 20.00 časova dočekuje u Humskoj  Železničar iz Pančeva, gde žele da se vrate u pravi ritam nakon devet golova u dvomeču sa Dinamom iz Kijeva.

Rezultat nakon prvog dela igre iznosi 2:0 za crno-bele.

Rano su došli crno-beli do prednosti, već nakon svega 13 minuta igre, gde je kapiten Sveta Marković doneo prednost svom timu.

Mogli su gosti u dva navrata do izjednačenja, ali je na visini zadatka bio Aleksandar Jovanović.

Njegov prezimenjak, Đorđe, je deset minuta pre kraja prvog dela igre duplirao prednost i tako doneo olakšanje navijačima u Humskoj.

7
7
2 Komentara
  1. Iskreno, igra je jos daleko od pozeljne i nazvimo je sampionske, ali taljiga se nekako, doduse sva tri meca do sada su sa slabijim ekipama,ako vec mozemo Napredak i ovog naseg Zelju nazvati „slabijim“. Ipak, su nas namucili. Partizan mi izgleda kao da nije determinantan da igra snazno,probojno,mnogo se muce,mnogo vracanja unazad lopte umesto da igraci prevashodno imaju u primisli kako da probiju protivnika u direktnom duelu jedan na jedan. Ne, nego nazad,pa klaj klaj,okolo kere ,pa sta se dogodi. Mora to mnogo bolje, ali prvo mesto je prvo mesto i lepo nas videti brate kako se sepurimo ispred Cergarke,ehe!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter