0
Olimpijske igre Pariz 2024
dragutin i angelina topić

FOTO: Instagram/dragutintopic

IZLIV EMOCIJA DRAGUTINA TOPIĆA: Obećavam ti, na prvo sledeće pobedničko postolje ću te popeti na ramenima!

Objavljeno: 04.08.24 u 13:29

Dragutin i Angelina – tandem iz snova!

Nažalost, Olimpijske igre za Angelinu Topić su završene. Iako se srpska atletičarka plasirala u finale skoka uvis, ona na njemu neće nastupati zbog povrede i preloma zgloba.

Ona je ćerka našeg bivšeg atletičara Dragutina Topića, koji je vrlo emotivno preživaljavao njene kvalifikacije i svaki skok.

Angelina mu se emotivnim postom u kojem je napisala „volim te, ćalac“ zahvalila na podršci, a ove nedelje se Dragutin oglasio i podjednako emotivno se obratio svojoj naslednici:

– Nosio te „ćalac“ kao malu na ramenima do vrtića i škole, to si obožavala, čini mi se da ti ništa veću radost nije pružalo od toga. I sinoć te ćalac uneo u naš stan uz stepenice na drugi sprat, onako laganu kao pero, i opet uz osmeh, za to tate i služe. Obećavam ti, na prvo sledeće pobedničko postolje ću te popeti na ramenima, nećeš na to dugo čekati. Volim te.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter