7
Evrokupovi

Fudbal UEFA Champions League season 2017-2018, Play-Off 1st leg Partizan v Videoton (Hungary) Stadium FC Partizan Stadion bez publike zbog kazne UEFA-e Beograd, 17.07.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HOĆE LI STADION U HUMSKOJ PONOVO BITI PRAZAN: Partizan odredio cene karata za meč protiv Lugana!

Objavljeno: 04.08.24 u 11:28

Najeftinija karta iznosi 800 dinara.

Fudbaleri Partizana danas igraju utakmicu 3. kola Superlige Srbije protiv Železničara iz Pančeva, a nakon toga ih očekuje meč kvalifikacija za Ligu Evrope. 

Rival crno-belih je švajcarski Lugano, a prvi meč igra se u četvrtak od 20 časova u Humskoj.

Karte za ovaj meč će se naći prodaji 5. avgusta od 10 časova i to preko servisa „Tiketlajn“, kao i pridruženih prodajnih kanala.

Cene se kreću od 800 dinara za južnu, 1.200 dinara za istočnu, 1.200 za bočni deo zapadne i 2.000 dinara za centralni deo zapadne tribine.

Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona u Humskoj, počinje dan kasnije, u utorak 6. avgusta, i odvijaće se svakoga dana od deset do 18 časova, sem četvrtka kada će navijači moći da kupe karte do samog početka utakmice.

12
9
7 Komentara
    • Naravno da „groblje“ neće biti prazno. Sahranićemo ga na vašem stadiončiću kao najvećeg ktitora raspalog državnog projekta i lika koji je Partizaiju oprostio preko 50 miliona Evra duga, oko 20 miliona Evra neplaćenih poreza državi i onoga ko je platio UEFA licencu 3,2 miliona Evra samo da bi ste ostvarili najveću bruku u istoriji kluba i primili 9 komada od raspalog Dinama..

      1
      4
      Odgovori
      • Navijač kluba koji bez SNS ne bi osvojio ništa, navijač kluba koji je samo od Gasproma dobio preko 70 miliona evra priča o Partizanu kao državnom projektu.
        Obraz djon.
        Ali navikli smo.
        Takvi ste od marta 1945 i vaše prijateljske sa vašom braćom u Albaniji.

        1
        0
        Odgovori
    • Dokle god je prazan Vazura otići neće.
      Nećeš neprijatelja oterati sa fronta tako što ćeš pobeći sa istog.

      3
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter