0
Olimpijske igre Pariz 2024

Marko Guduric Bogdan Bogdanovic Aleksa Avramovic Srbija - Kanada 8.9.2023. (photo by STARSPORT)

GUDURIĆ HVALIO NOVOG KOŠARKAŠA PARTIZANA: „Mislim da su srećni što nije otišao u NBA, biće baš dobar u Evroligi!“

Objavljeno: 04.08.24 u 08:55

„Sjajan posao Partizana“

Košarkaši Srbije savladali su selekciju Južnog Sudana u poslednjoj utakmici grupne faze Olimpijskih igara i na taj način obezbedili drugo mesto u grupi C.

Ovaj meč je posebno bio zanimljiv navijačima Partizana, koji su pomno pratili igru svog novog košarkaša i reprezentativca Južnog Sudana Karlika Džonsa (17 poena i 10 asistencija). Njega je u određenom delu meča čuvao Marko Gudurić i on je to i više nego dobro radio, a nakon meča izneo je svoje utiske.

– Sjajno je sve to. Igrali smo protiv njih i na Svetskom prvenstvu prošle godine i dobar su protivnik, predstavljaju svoju zemlju najbolje što mogu i treba da budu ponosni na sve to. Dobro je imati još jednu kvalitetnu reprezentaciju na turniru – poručio je Gudurić.

– Dao sam sve od sebe da ga čuvam i mislim da sam bio dosta čvrst prema njemu. To je moj posao, srećan sam što smo pobedili. Karlik je sjajan igrač i svi smo to videli, svi to znamo. Večeras je igrao svih 40 minuta. Sjajan posao Partizana mislim da su srećni što nije otišao u NBA. Mnogo se pričalo o njemu posle tripl-dabla protiv SAD, ali mislim da će biti baš dobar u Evroligi.

Na pitanje da li će gledati Džonsa u Partizanu, rekao je:

Naravno. Gledam sve srpske timove, uvek. Gledam sve utakmice – poručio je Gudurić.

Na kraju je usledilo pitanje o Australiji.

– Fizički tim, defanzivno orijentisan i agresivan. Peti Mils je možda najbolji njihov igrač i igra fantastičnu košarku za reprezentaciju. Igrali smo protiv njih u Abu Dabiju i izgubili smo. Moramo da pogledamo snimke i spremimo se – zaključio je Gudurić.

7
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter