2
Domaći fudbal

Dragoljub Zbiljic FK Vojvodina predsednik 23.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VELIKE PROMENE U FSS-U: Zbiljić i Radujko potpredsednici?

Objavljeno: 03.08.24 u 12:19

Nove promene u FSS-u!

Letnja pauza privremeno je prekinula domaće fudbalske sukobe. Ipak, u fudbalskim krugovima traje žustra rasprava o novim potencijalnim rešenjima na adresi Terazije 35 i u susednim zgradama Fudbalskog saveza Srbije.

Sve se više šuška da bi na dva upražnjena potpredsednička mesta mogli biti postavljeni Dragoljub Zbiljić i Branko Radujko, javlja SportKlub.

Dragoljub Zbiljić, predsednik Vojvodine, već ima mesto u Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Srbije. Njegova promocija u prvog čoveka Zajednice Super i Prve lige donela mu je pravo i odgovornost da predstavlja interese profesionalnih klubova i direktno utiče na politiku fudbalskog saveza.

U dobro obaveštenim krugovima sve se češće čuje da Zbiljićeva pozicija podrazumeva i dodatne ovlasti – mesto potpredsednika s „pojačanim zaduženjima“. Ova uloga bi bila slična onoj koju je do prinudne ostavke obavljao Branislav Nedimović, što ima svoje opravdanje.

Kao sportski radnik u usponu, sa jakim pozicijama i u državnim strukturama, Zbiljić je stekao reputaciju čoveka jasne vizije i širokih pogleda, spremnog da sasluša sve i preuzme odgovornost za važne odluke.

Poslednjih dana distancirao se od Zvezdana Terzića i jasno naglasio spremnost da ide svojim putem.

3
5
2 Komentara
  1. Promena u kom smislu,
    sjaši kurta da uzjaše murta!!!
    Zbiljić i Radujko,dajte ljudi ovi su po direktivi!!!
    Oterati kompletnu garnituru u FSS i dovesti prave sportske ličnosti Vidića…
    Nama u FSS su Džajić Metuzalem bez mozga i tompus Bjeković!!!

    5
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter