1
Olimpijske igre Pariz 2024

Ivica Tucak vaterpolo finale Srbija - Hrvatska svetska liga FINA water polo World League match for gold medal in Belgrade, Serbia, on June 23, 2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SRAMOTA: Hrvatski selektor psovao majku srpskom sudiji na Olimpijskim igrama (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.24 u 16:33

Teške reči selektora Hrvatske.

Vaterpolisti Hrvatske ostvarili su treću pobedu na Olimpijskim igrama, savladavši selekciju Grčke sa 14:13, a meč je između ostalog obeležio i ispad selektora naših komšija.

Naime, Ivica Tucak bio je nezadovoljan odlukom srpskog sudije Vojina Putinkovića koji je isključio jednog hrvatskog vaterpolistu, te su oni morali poslednjih četiri minuta da igraju sa igračem manje.

Ta odluka je došla negde sredinom deonice, a Tucak je ostao besan zbog toga, pa je počeo da psuje i vređa srpskog sudiju, jer je smatrao da je to dosuđeno nepravedno u ovoj situaciji.

Onaj „violence“, za šta mi radimo tri godine, š…ak jedan. Dođi ovde, dobićemo ovu utakmicu, želim ovaj karakter do kraja. Mamu ti j…m bezobraznu – vikao je Tucak.

1
1
1 Komentara
  1. Odluka je došla na početku zadnje četvrtine kad je Hrvatska vodila 2 razlike, za slučajno udaranje dok je plivao sudio je peterac + 4 minute s igračem manje. Kad je Grk 4 minute prije kraja napravio isti prekršaj (udaranje) dobio je isključenje ali s pravom zamjene dakle totalno drugi kriterij … sramotno suđenje.

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter