2
Košarka

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

PARTIZAN PUTUJE NA SICILIJU NA PRIPREME: Italijani oduševljeni što će gledati crno-bele i Željka Obradovića! (FOTO)

Objavljeno: 03.08.24 u 20:31

Crno-beli će učestvovati na turniru 7. i 8. septembra.

Košarkaški klub Partizan će pripreme za novu sezonu održati delom na Siciliji.

Crno-beli će učestvovati na turniru 7. i 8. septembra, gde će se sastati sa ekipama Dertona iz Tortone, Trapani Šarksima i Golden Kingsima iz Japana, kako je zvanično objavljeno.

Trapani Šarksi su naglasili da će ovo biti istorijski događaj za njihov klub, jer će po prvi put ugostiti evroligaški tim, predvođen najtrofejnijim trenerom Evrope, Željkom Obradovićem. Takođe po komentarima na objavi Trapanija, možemo videti da su italijanski navijači prilično srećni što će gledati crno-bele.

Partizan će 7. septembra igrati u polufinalu protiv Dertone u 18:15, dok će u 21:00 snage odmeriti Trapani Šarksi i Golden Kingsi. Finale će biti održano narednog dana.

9
0
2 Komentara
  1. Partizan mozda i jeste formirao dosta dobru ekipu za Evropu ali je apsurdno da nije formirao ekipu za domaca takmicenja. On sa ovim izborom domacih igraca ne moze parirati Cergarki koja ima reprezentativne domace igrace. Ispada da ga gotovo i ne interesuju ni sampionat Srbije a niti Kup Korac, jer sa ovim igracima sa srpskim pasosem nece stici ni do finala ovih domacih takmicenja. Time fakticki Covicu po kozna koji put gotovo namerno dajete sansu da se busa u prsa sa „bakracima“. Mislim da to nije u redu i da to one navijace PARTIZANA KOJI VIDE SIRU SLIKU, GOTOVO DA DO DNA DUSE NERVIRA. Neka se onda u Klubu ne iscudjavaju nebulozama Covketa o 23 trofeja za njegovih 12g. vodjenja svojega kluba i o „najtrofejnijem srpskom klubu… PArtizan se olako odrice domacih trofeja i to je velika greska Uprave KKP. Navijaci naprosto to ne mogu da prihvate i ne odobravaju. No, kao da ih niko ne slusa!

    1
    1
    Odgovori
    • A zasto bi igrali nesto gde su ultimativno nepostovani? Covek kada vidi da je negde nepozeljan, pokupi stvari i ode. Da li treba da se dokazuju nekom olosu poput pomenute persone? Ne, okrecu se ligama u kojima napreduju i dobijaju tretman vredan respekta.

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter