6
Domaći fudbal
Tekstilac Crvena Zvezda, Superliga Srbije

FOTO: STARSPORT

DELIJE OTKRILE ZBOG ČEGA SU NAPUSTILE STADION: „Ogorčeni smo nastavljanjem progona Srba sa Kosmeta!“

Objavljeno: 03.08.24 u 23:23

„Za jednog navijača nema teže odluke“

Tokom utakmice između Tekstilca i Crvene zvezde, navijači crveno-belih, Delije, odlučili su da napuste stadion.

Delije su istakle transparent „Još pet uhapšenih! Dokle da trpimo teror nad Srbima sa Kosova“.

Ubrzo nakon utakmice su se oglasile i Delije.

Ogorčeni nastavljanjem progona Srba sa Kosmeta, gde je danas uhapšeno još 5 Srba za navodne ratne zločine iz 1999. godine, na današnjoj utakmici smo u 70. minutu napustili tribinu! Za jednog navijača nema teže odluke, ali pošto se u ovoj zemlji ne vide parole i ne čuju ljudi, možda će izostanak cele tribine doprineti da se neko zapita i angažuje! Sad već ne prođe ni jedan dan a da se nešto loše ne dogodi na Kosmetu, i to su stvari koje više ne smeju da se dopuštaju!

– Mnogo puta smo dizali parole, skandirali, donirali… Nažalost, ovaj put smo se odlučili da ovako iskažemo solidarnost sa našim narodom kome je trenutno najteže! Nema predaje, pravda za sve utamničene Srbe – stoji u saopštenju Delija.

27
12
6 Komentara
  1. Pa ako ste ogorčeni lepo put pod noge, preselite se na Kosovo pa stvarno branite Kosovo! Ovako, šefovi i njihovi šefovi vam daju sendvič i neku lovicu i vi se iz BG ubiste od odbrane Kosova. Kada bi se stvarno zapucalo razbežali bi ste se ko zečevi, ne bi ni Ultra cop mogao da vas nadje!!!

    5
    2
    Odgovori
  2. Od 1975 prvi put se stidim ko navija za moj klub.Skrecete temu sa LI ,cuvate rezi da bi se Marko i Ica bogatili a vi sitni dilovali

    10
    1
    Odgovori
  3. Dosta tog vaseg pros..avanja, zasto to ne porucite svom vrhovnom poglavaru ? Isti taj vas vrhovnik koji je izrastao na vasoj shipki na severu rupcage je potpisao Ohridske predajne dokumente o poklanjanju nase juzne pokrajine. Kome vi bacate prasinu u oci? Idite na Andricev Venac i to kazite njemu,sram treba da vas bude. Znam ja da vi ne mozete to uraditi jer vas drzi u shaci i jer ste srasli sa njim. Centrala njegove stranke je u Lj. Bogdana,klub je njegovo vlasnistvo a vi cinite vecinu njegovog izbornog tela, srasli ste kao jeziva hobotnica koja je krenula da skracuje Srbiju i unistava srpski fudbal samo zbog vas, zbog vase Cergarke. Cista psihopatija na delu u sirim razmerama i svojevrstan socijalno patoloski fenomen kakav nije vidjen u Evropi od Causeskua.

    13
    2
    Odgovori
    • Biberito, ti si ocigledno previse zabiberio svoju corbu, pa se ne secas ili ne zelis da se setis tvog predsednika koji se Bori-o za vase titule i koji je ljubio bicepse na vasim kosarkaskim utakmicama i za cije vreme je izvrsen pogrom na Kosovu. Tada si cutao…bilo ti je lepo kada ste donosili vence na stadion, pevali k…. umire, kurva gasi se? Sada boli, ha? Ne smeta ti sto ste oteli drzavni stadion, to podrzavas.
      Pricas o nekoj prodaji 2023. godine – u kojoj rupi si se skrivao do sada?? Mozda si 2011. godine bio kada je tvoj vodja uhapsio i Mladica i Karadzica.
      Bolje razredi tvoju corbu i smanji dozivljaj, jer ovo vise prevazilazi navijacke okvire. Nepravde je i sa jedne i sa druge strane. I umesto da se pomirimo sa tim i da se sto vise pomaze ljudima na Kosovu, demagozi kao ti ce da mi trube o nekoj vrhuski, hobotnicama i glupostima, a kao mravi ce da zaboravljaju svoje bruke i predvodnike koji su iste stvari radili, ali eto, ne navijaju za moj klub, pa su samo ovi sada losi.
      SAMO SLOGA SRINA SPASAVA!!!

      2
      2
      Odgovori
  4. Za nase sa Kosova koji se hapse je sramota i tu nema govora da je drugacije i nece biti.
    Ali sad ovako 85% ove dece na tribini nije bilo ni u jajima kad su neki ostavljali kosti 1998/99 god. nazalost po Kosovu .
    Kad bi trebalo ponovo da se ide na Kosovo od 85% gore navedenih 100% njih bi bilo manje od makovog zrna , ni misija rupa im nebi bila mala, ima nekih koji nazalost i znaju kakvo je to vreme , mesto i sve sto je u tom periodu bilo .
    Tako da navijajte nemojte da serete , za one koji znaju sta je Kosovo kapa dole,
    Pozdrav

    11
    0
    Odgovori
    • Tender navijači, prespavali predaju Srpskih institucija na Kim. Dok ste pravili ultra kop tendere, za Kosovo i Metohiju niste pitali. Sram da vas bude.

      2
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter