7
Domaći fudbal
Mateuš Saldanja

Partizan and Zeleznicar Mozzart Super League Season 2023/2024

VIŠE NEMA DILEME: Saldanja napušta Partizan, Brazilac na stolu ima dve ponude!

Objavljeno: 02.08.24 u 11:13

Saldanja izvesno odlazi iz Humske

Fudbaler Partizana Mateus Saldanja, u sjajnoj formi i sa velikim interesovanjem evropskih i svetskih klubova, suočava se sa odlučujućim trenucima svoje karijere. Prema saznanjima iz Informera“, Saldanja ima pred sobom dve izuzetno primamljive ponude koje su ga navode da odluči o svojoj budućnosti.

Klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Al Džazira, nudi Brazilcu impresivnih 2.000.000 evra godišnje, što je značajno veće od bilo koje plate koju bi mogao da primi u Evropi. Ova ponuda je toliko atraktivna da Saldanja već pokazuje odlučnost da prihvati transfer. Iako je Al Džazira ponudila 4.800.000 dolara za transfer, uz moguće bonuse do 6.500.000 dolara, ta suma ne prelazi 6.000.000 evra, što Partizanu nije dovoljno. Ipak, visoka plata od 2.000.000 evra godišnje u Emiratima privlači igrača.

S druge strane, atinski AEK, koji je dugo pokazivao interes za Saldanju, sada je spreman da poveća svoju ponudu. Grcima se igrač dopada, iako su ranije mogli da ponude samo do 4.000.000 evra. Sada su spremni da podignu svoju ponudu na 5.000.000 evra fiksno, dok bi plata Saldanje u AEK-u bila 1.200.000 evra godišnje.

Prema rečima izvora, Saldanja je sve bliži odluci da napusti Partizan, a odluka sada leži na klubu da izabere koju ponudu će prihvatiti. Atina nudi privlačne uslove života i mogućnost igre u Evropi, što može biti odlučujuće za mladog igrača.

Menadžeri iz Brazila, koji su trenutno u Beogradu i aktivno rade na transferu, osiguravaju da ceo proces ide glatko, bez spoljnih uticaja i dodatnih provizija. Saldanja je spreman za novi izazov, a konačna odluka o njegovom sledećem klubu biće doneta u narednim danima.

50
50
7 Komentara
  1. Ocekivao sam ovakav clanak, i ocekujem da ce njegov autor pozuriti kod „t“erzica na prazan burek… Ovo nije kraj, HS zna sve, oni su bogovi dezinformacije kada je Partizan u pitanju.. Ono naredno sto od njih mozemo ocekivati je da je Partizan prodao Saldanju za 3,75 miliona evra, a da je Saldanja dobio platu od 2,5 miliona evra neto, na godisnjem nivo, i dr. Ovako nesto ne bi bilo tacno, ali bi mnogo licilo na transfer Rikarda svojevremeno, kada ga je DUET VV(izgleda da postoji i treci V) prodao za 7,5 miliona evra, od cega je Partizan dobio 3,5 a igrac 4,0 miliona evra. Naravno, drzava Srbija se ne mesa u ove ugovore, jer su u njih jos neki ugradjeni, a nisu Litijum.

    10
    1
    Odgovori
    • Nismo mi državni projekat i sveke vlasti ku.ava..
      Ne vraćamo 50 miliona Evra dugova, porez ne plaćamo ali zato država plaća našu UEFA licencu 3,2 miliona Evra.
      Mi smo prepošteni i žrtve smo terora Vučketa..

      6
      3
      Odgovori
  2. Podići mu platu na milion evra i potpisati nov ugovor. Na taj način imaćemo i dalje najboljeg fudbalera u ekipi, a cena će mu porastu. Tako da će vredeti preko 10.000.000 evra.

    6
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter