0
Evropske lige
Serbia U18 v Italy u18 Friendly Match

Serbia U18 v Italy u18 Friendly Match

VERUJU U NJEGA: Vlahović dobio novi ugovor – Evo koliko će zarađivati!

Objavljeno: 02.08.24 u 14:28

Vreme je da se pokaže na velikoj sceni!

Vanja Vlahović, talentovani fudbaler Atalante, potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa mogućnošću produženja na još jednu sezonu.

Prema informacijama koje je objavio Informer, mladi napadač će zarađivati 200.000 evra po sezoni, a kroz bonuse može i udvostručiti tu cifru.

Ovo leto bilo je neizvesno za Vlahovića. Razmišljao je o ostanku u Atalanti i prilici da se izbori za mesto u prvom timu, dok su s druge strane stizale ponude drugih klubova.

Njegovi nastupi u prethodnoj sezoni privukli su pažnju nekoliko ekipa, a PAOK iz Grčke bio je najuporniji.

Međutim, Atalanta je odlučila da zadrži svog mladog asa, postavljajući visoku cenu za njegov transfer i time odbila potencijalne kupce.

Klub je jasno pokazao da računa na Vlahovića, što je potvrđeno novim ugovorom do 2028. godine, uz opciju produžetka.

Prema istom izvoru, Vlahović će po sezoni zarađivati 200.000 evra, s mogućnošću značajnog uvećanja kroz bonuse.

Sportski sektor u Atalanti vidi Vlahovića kao ogroman potencijal za budućnost i zbog toga nisu želeli da ga puste. Osnovni ugovor mu je 200.000 evra po godini, mada bi to moglo da naraste na mnogo više. Naravno, od njega zavisi. Za svakih pet odigranih utakmica za prvi tim dobiće određeni bonus koji nije mali – rekao je izvor upoznat sa situacijom u razgovoru za Informer.

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter