0
Olimpijske igre Pariz 2024
Srpski Atletski savez

FOTO: Starsport

PREDSEDNIK ATLETSKOG SAVEZA O POVREDI: Potvrđeno, Angelina neće nastupati u završnici!

Objavljeno: 02.08.24 u 17:45

Glavu gore, devojko, tvoje vreme tek dolazi, nacija je ponosna!

U dramatičnom ishodu prvih kvalifikacija skoka uvis na Olimpijskim igrama u Parizu, srpska atletičarka Angelina Topić suočila se sa nepredviđenim problemima.

Na samom startu svog nastupa, Angelina je doživela povredu koja je, na žalost, okončala njen put ka finalu.

Tokom zagrevanja, Angelina je na nezgodan način doskočila i povredila desni skočni zglob. Snimci sa terena otkrivaju trenutke kada je njen otac Dragutin zajedno sa medicinskim timom pružao prvu pomoć. Povreda je ustanovljena kao ozbiljna, uključujući naprsnuće fibule u predelu skočnog zgloba.

O stepenu povrede oglasio se i prvi čovek Atletskog saveza, Veselin Jevrosimović.

Nažalost Angelina Topić neće moći da nastupi u finalu Olimpijskih igara u Parizu. Tokom zagrevanja došlo je do ozbiljnije povrede desne noge, tačnije naprsnuća fibule u predelu skočnog zgloba. Kakva devojka, sa takvom povredom da izbori finale je za rubriku Verovali ili Ne !!!! Ona je za nas uzela medalju i pokazala svima kako se brane boje svoje zemlje. Idemo Angelina, tvoja karijera je tek počela, svi znamo da ćeš posle ovoga biti još bolja i jača – napisao je Veselin Jevrosimović.

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter