4
Košarka
Partizan v Real Madrid, Euroleague basketball match, regular season, round 31

Partizan v Real Madrid, Euroleague basketball match, regular season, round 31

PARTIZAN I REAL SARAĐUJU: Crno-beli doveli velikog talenta iz kraljevskog kluba!

Objavljeno: 02.08.24 u 16:57

Razmišlja o budućnosti Željko Obradović!

Prema informacijama portala „Mozzart Sport“ , talentovani srpski košarkaš Mitar Bošnjaković uskoro postati deo Partizana. Bošnjaković, koji trenutno nastupa za reprezentaciju Srbije do 18 godina i bori se za medalju na evropskom prvenstvu u Finskoj, od naredne sezone će igrati za ovaj beogradski klub.

Ovaj mladi igrač, koji je od 2022. godine član Real Madrida, potpisao je ugovor sa Partizanom. Rođen u Novom Sadu, Bošnjaković je u prošloj sezoni stekao reputaciju kao jedan od najperspektivnijih košarkaša svoje generacije. Posebno je zapamćen po sjajnoj igri u finalu Evrobasketa prošle godine, gde je svojim 21 poenom u finalu protiv Španije omogućio Srbiji da osvoji zlato.

Osim Bošnjakovića, Partizan je već obezbedio potpisivanje ugovora sa Vanjom Marinkovićem, Ife Lundbergom i Frenkom Nilikinom, dok su takođe dogovoreni i Arijan Lakić, Sterlin Braun, Karlik Džons, Dvejn Vašington, Mario Lakić, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons i Brendon Dejvis.

50
4
4 Komentara
  1. Za razliku od Tristana Vukcevica koji je bio kao „devojcica“, Mitar Bosnjakovic je susta suprotnost… Borben, brz, ima ulaz, defanzivu… mora jos da poradi na sutu.. Ovih dana, tacno za 3 nedelje, puni 18 godina.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mene i sve Grobare samo sada interesuje hoce li Nunnally ostati. Sve drugo je ok. Cak i da ostane Jaramaz, moze on biti od pomoci ako je zdrav i u dobroj formi. A Bruna Kabokla ni slucajno ne ispustati iz ruku, mora ostati i zbog toga sto nam treba a i zbog toga sto je odlican centar. Ujedno, i zbog ponosa samog Kluba, niko nije iznad Partizana i njegovih navijaca, niko!

    8
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter