3
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković

FOTO: Starsport

NOVI GNUSNI NAPADI NA NOVAKA: Đoković opet doživljava istu stvar!

Objavljeno: 02.08.24 u 10:12

Samo traže način da kritikuju Novaka Đokovića

Nakon što je Novak Đoković izborio plasman u polufinale Olimpijskih igara u Parizu pobedom nad Stefanosom Cicipasom, španski teniski portal „Klej“ objavio je kontroverzan tekst koji je izazvao brojne reakcije. Plasman srpskog tenisera očigledno nije prošao bez kritika iz Španije, a tema koja je pokrenuta odnosi se na događaje iz prošlosti.

U tekstu pod naslovom „Dan kada je Đoković napustio svog partnera i odustao od medalje za Srbiju“, španski portal je iskoristio izjavu Viktora Troickog kako bi kritikovao Đokovića.

U nastavku vam prenosimo deo teksta:

Postoji jedna stvar koju srpski patriota Novak Đoković nikada nije jasno objasnio: Zašto je na dan kada je mogao da osvoji medalju za svoju zemlju odlučio da odustane i otišao kući?

– Đoković i dalje pobeđuje, i dalje je nasmejan i još uvek svira violinu za svoju ćerku Taru, iako ga to sve više košta, gura do krajnjih granica. On je to učinio još jednom u četvrtak pobedivši Grka Stefanosa Cicipasa.

– Ako pobedi u svom sledećem meču protiv Lorenca Musetija, biće u borbi za zlato. Ako izgubi, imaće šansu za bronzu, istu šansu koju je dva puta propustio u Tokiju – jednom porazo, jednom bežanjem.

Novak Đoković je tada, nakon poraza u singlu od Aleksandra Zvereva i Pabla Karenja Buste, odlučio da ne igra meč za bronzanu medalju u mešovitom dublu. Španski portal je kritikovao ovu odluku, ističući da je Stojanovićeva ostala bez šanse za medalju u poslednjem trenutku.

Osvrću se na činjenicu da je na kraju odustao od borbe za bronzu u „miksu“.

Đoković je imao u rukama bronzanu medalju, ali nije želeo da igra meč za bronzu u mešovitom dublu sa sunarodnicom Ninom Stojanović – pišu Španci.

Stojanovićeva je imala priliku da osvoji olimpijsku medalju jednom u životu, a saznala je nekoliko minuta pred meč da je ostala bez partnera. Evenutalna bronza, po svemu sudeći, Đokoviću ništa nije značila, ali to bi bio vrhunac krijere tada 25-godišnje Stojanović.

Tog pandemijskog leta Stojanovićeva je patila dvostruko: I pre nego što je saznala da će joj partner oduzeti šansu da se bori za medalju, legija Đokovićevih trolova počela je da je napada. Optužili su je da je odgovorna za iscrpljenost srpske sportske zvezde i neuspeh u osvajanju zlata u singlu“ piše „Klej“ i prenosi izjavu Nine Stojanović.

– Nije bio lep osećaj čitati te komentare.

3
8
3 Komentara
  1. Da li je to revolt Španjolaca što će u skorije vrijeme ostati bez najboljeg i to što je poražen od Novaka pred cijelim auditorijumom u Parizu i velikim gledaocima iz malih ekrana
    svako se diči sa svojim , ali i Srbija ima bika za trku i borbu , i tako to ide ; jednom svane , a jednom se smrkne .

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter