0
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković

FOTO: Starsport

NOVAK RUŠI SVE MOGUĆE REKORDE: Đoković opet ušao u istoriju Olimpijskih igara! (FOTO)

Objavljeno: 02.08.24 u 13:27

Još jedan neverovatan poduhvat Novaka Đokovića u Parizu

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, spreman je da se suoči sa Lorenzom Musetijem u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu, sa početkom u 19:00 časova. Đoković je nastavio svoj impresivni pohod ka osvajanju zlatne medalje, a samim plasmanom u polufinale, ispisao je nove stranice istorije olimpijskog teniskog turnira.

Ovim plasmanom, Đoković je postao prvi teniser koji je četiri puta stigao do polufinala u singl konkurenciji na Olimpijskim igrama, dvostruko više od bilo kog drugog tenisera otkako je tenis ponovo uveden na Letnje Olimpijske igre 1988. godine.

Novak je do polufinala stigao nakon sjajnog nastupa protiv Stefanosa Cicipasa u četvrtfinalu, gde je pobedio sa 2:0. Iako je meč obeležen njegovim impresivnim performansom, Đoković je tokom igre imao problema s povredom, što je izazvalo zabrinutost među njegovim navijačima i sportskim analitičarima.

Uprkos povredi, Novak Đoković je odlučan da nastavi borbu za zlato, a ljubitelji tenisa širom sveta s nestrpljenjem iščekuju njegov duel sa mladim italijanskim talentom, Lorenzom Musetijem. Da li će Đoković uspeti da prevaziđe povredu i nastavi svoj put ka osvajanju olimpijskog zlata, ostaje da se vidi.

11
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter